Ekonomichef

Ekonomichef

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef är du en del av ekonomiavdelningen där det i dagsläget jobbar 3 personer som du kommer att ha personalansvar för.

Du kommer att ansvara för verksamhetens ekonomistyrning och får en varierad vardag där du kommer att jobba med både operativa och strategiska frågor. Du leder det dagliga arbetet inom ekonomifunktionen, driver budget- och prognosarbete, ansvarar för månadsbokslut och säkerställer att redovisningen upprättas i enlighet med gällande lagar och regler samt tar fram ekonomirapporter och ekonomipresentationer för verksamhetens chefer. Du kommer även att fungera som rådgivare till verksamheten i frågor som handlar om ekonomi samt arbeta med analys och dokumentation av nyckeltal.

I rollen ingår det också att bedriva förbättringsarbeten i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och rutiner.

Som en del av ledningsgruppen så vill vi att du tar en aktiv roll och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter för att leda och utveckla Norrskydd. Du rapporterar till VD.

Är du rätt för tjänsten?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller har annan lämplig ekonomisk universitetsutbildning samt har intresse för business controlling och strategiska frågor. Vi vill att du tidigare har haft ansvaret för en ekonomifunktion i ett företag av motsvarande storlek och ser det som positivt du har erfarenhet från ett entreprenöriellt bolag. Då tillväxt är ett uttalat mål från Norrskydd är erfarenhet av omstruktureringar och/eller fusioner mycket meriterande. Du har ett affärsfokus samt en god förståelse för redovisning och erfarenhet av verksamhetsstyrning. Det här jobbet passar dig som motiveras och drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör.

Du är en analytisk problemlösare med en god förmåga att kommunicera ekonomi med icke-ekonomer. Du bör ha en social ådra för att kunna få ut ditt budskap i organisationen samt för att smälta in i olika slags sociala miljöer.

Vi värdesätter att du är prestigelös, tydlig, kommunikativ och har en positiv inställning.

Viktigt är också att du är ambitiös som person och att du har en stark vilja att utvecklas långsiktigt tillsammans med Norrskydd.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Norrskydd med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Nordell, 090-702365, .

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 9 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 57 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.