Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att få förtroendet att assistera i hanteringen av primärt leverantörsfakturor och kundreskontra men även i enklare former av HR-arbete vid behov. Ditt arbete kommer främst att bestå av sortering, kontroll och registrering i vårt affärssystem. Tjänsten kommer vi att forma i samråd med dig, baserat på dina styrkor och ambitioner. Arbetsområdet kan även komma att variera, utvecklas och växa över tid.

Norrskydd erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete som du kan anpassa flexibelt efter dina studier och privatliv. Du kommer att inom givna ramar själv kunna bestämma när det passar för dig att arbeta och till viss del även hur mycket. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligen och i din blivande yrkesroll, genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats.

Vi kan komma att behöva sommarvikariat och som ekonomiassistent har du en riktigt bra utgångspunkt att bli aktuell till ett givande heltidsarbete under studieuppehållet.

Om dig

Vi söker dig som vill utvecklas och komplettera dina pågående studier på USBE, handelshögskolan vid Umeå universitet, med praktisk erfarenhet av att jobba med ekonomi och vid behov även HR. Som person är du målorienterad, nyfiken, ordningsam, social, framåt och serviceinriktad. Du har en förmåga att planera, se förbättringar i det dagliga arbetet, tänka långsiktigt och att förstå kundnyttan av ditt och dina medarbetares arbete. Vi förväntar oss även att du är målorienterad, noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt.

Krav
  • Avklarade eller påbörjade studier i företagsekonomi A
  • Fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden
  • Har du kunskaper inom HR är det även mediterande.
Villkor

Ort: Umeå

Omfattning: Sex timmar i veckan, behovsanställning i tre månader med möjlighet till förlängning.

Start: Enligt överenskommelse.

Urval: Sker löpande så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag 4 Mars.

Ansökan


Kontaktperson: Josefin Thelander, 010-152 53 42

Skicka din ansökan till ansokan@norrskydd.se
Märk din ansökan med: 'Ekonomiassistent'

Din ansökan hanteras konfidentiellt på din begäran.

Vi erbjuder dig

Norrskydd erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete som du kan anpassa till dina studier, föreläsningar och privatliv. Detta genom att du inom givna ramar själv bestämmer när det passar för dig att arbeta. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din blivande yrkesroll, genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats.

Vi tycker att löner ska vara skäliga och möjliga att förbättra genom engagemang och prestation. Vi är stolta att kunna erbjuder dig något unikt och som andra inom branschen saknar, nämligen en kombination av personlighet, långsiktighet och arbetsglädje. Ditt intresse är konfidentiellt och du har allt att vinna på ett förutsättningslöst samtal med oss!

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Vikariat
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 4 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydds medarbetare är stolta över att skydda liv och egendom genom att bland annat projektera, leverera och utföra efterservice på lås, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter i Norrland.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.