Projektledare VVS

Projektledare VVS

Är du en ordningsam person som har sinne för affärer och trivs med kundrelationer? Har du en bakgrund inom VVS och vill arbeta med projektledning?

Då kan projektledare på IVAB vara din nästa utmaning!

Din roll
För att lyckas i rollen som projektledare så har du en teknisk bakgrund med VVS-utbildning såsom VVS-branschcertifikat eller motsvarande, samt goda branschkunskaper. Du kommer att arbeta med både stora som små entreprenader med ansvar för att handleda projekt, göra inköp samt leda montörerna enligt tidplan. Du driver projekten självständigt med en bra struktur, deltar i byggmöten och besiktningar. Kundrelationer är du van vid och du har förmågan att skapa och bevara goda relationer. Det är viktigt att organisationen fungerar, därför tror vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och projektledning. Tjänsten utgår från Holmsund men vi verkar i hela Umeå-regionen.

Goda datorkunskaper är ett krav.

Vem trivs här?
Vår ambition är att fortsätta expandera filialen i Holmsund och här har du en viktig funktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen och de projekt du ansvarar för får du driva självständigt. Du har inget personalansvar men däremot innebär din roll att leda montörerna genom projekten. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer kring tidsplaneringen gentemot medarbetarna.

Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag!

Vill du veta mer är du välkommen att ringa filialchef Andreas Abrahamsson.

Din ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-12-31. Vi behandlar dock ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Mer info
Kontaktperson Andreas Abrahamsson
Telefon 010-414 41 36
Email Mejla Andreas Abrahamsson
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ivab.com
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinklersystem. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK.