Är du en nätverkande person som vill driva och utveckla en etablerad filial inom VVS? Har du erfarenhet från entreprenadsektorn och vill arbeta med att driva affärer och projekt så kan Filialchef på IVAB vara din nästa utmaning!

Din roll

För att lyckas i rollen som Filialchef så tror vi att du har några års erfarenhet inom bygg eller installation samt skapat dig ett bra nätverk inom byggbranschen. Vi söker en resultatorienterad person som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir ansiktet utåt och skapar nya affärer och leder dessa från start till mål. Med detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera och upphandla samt vidare styra och leda projekten till mål. Till din hjälp har du ett arbetsteam som i dagsläget består av två projektledare, en administratör samt 14 montörer. Vår ambition är att filialen ska växa och du är den person som visar vägen. Du har personal- samt resultatansvar och rapporterar till VD.

Vem trivs här?

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för denna roll ser vi en social och engagerad person som framgångsrikt drivit affärer tidigare. Du ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och motivera ett team till framgång. Du har en bakgrund inom ett tekniskt område gärna VVS, bygg, eller el samt tidigare arbetat med projektledning. Din erfarenhet kombinerat med ett bra kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning så akademisk utbildning är ej ett krav. Datakunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig!

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Arbetsplatsen för filialen i Holmsund finns på Järnvägsgatan. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag!

Vill du veta mer är du välkommen att ringa VD Erik Nilsson på 010-414 40 36

Din ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 30 november 2018

Din ansökan, med CV och personligt brev skickas in genom att trycka på "Ansök nu"
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ivab.com/
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, Industri, Verkstad, Sprinkler och vårt nyaste område Energi. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 8 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB, BioGreen AB och Rörkrökar´n i Hallsberg AB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 400 MSEK. Läs mer om oss www.ivab.com