VS-montör / rörmokare

VS-montör / rörmokare

Som VS-montör hos Bostaden tillhör du vår enhet förvaltning som hanterar daglig fastighetsdrift och förvaltning samt bostadsservice mot våra hyresgäster.

Arbetsbeskrivning:
I arbetet ingår felsökningar, reparationer, löpande underhåll och installationer i våra fastigheter. Arbetet är självständigt och till stor del planerar du din egen tid. Du samarbetar även med entreprenörer samt interna yrkesgrupper, till exempel drifttekniker och reparatörer.

Kompetensprofil:
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbete som VS-montör. Du ska även ha läst
VVS- och fastighetsprogrammet eller liknande. Tjänsten kräver körkort B.

Personliga egenskaper:

Arbetet är i grunden självständigt och ställer krav på att hantera arbetstoppar. För att lyckas hos oss ska du vara serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Din personlighet är viktig eftersom du arbetar hemma hos våra hyresgäster.
Tjänsten är heltid och vi tillämpar provanställning. Lön och tillträde efter överenskommelse.
På Bostaden strävar vi efter en bred och blandad personalgrupp vad avser kön, ålder och etnisk bakgrund.

Vid frågor, ring:
Lars-Gunnar Backgård, driftchef, 070-214 46 50
Malin Höber, HR, 090-17 76 41
Kristofer Löfström, Fastighetsanställdas förbund, 060-61 94 11

Ansökan:
Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev på vår webbplats, www.bostaden.umea.se senast den 25 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då tillsättning kan komma att ske före den
25 maj.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.
Mer info
Kontaktperson Malin Höber
Telefon 090-17 76 41
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Bostaden vill erbjuda det bästa boendet i Umeåregionen, med långsiktig hållbarhet för människor, ekonomi och miljö. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag och den största uthyraren av lägenheter, och studentbostäder i regionen. För närvarande är vi 185 medarbetare, som förvaltar cirka 15 000 lägenheter. Våra fyra kärnvärden: öppenhet, omtanke, affärsmässighet och alla människors lika värde, genomsyrar hela verksamheten och utgör en grund för hur vi agerar. Vi strävar efter att hyresgäster och medarbetare ska känna stolthet, trygghet och gemenskap hos oss.