Projektledare el

Projektledare el

Fastighetsutveckling, Teknik

Bostaden står inför en spännande utveckling med ett stort antal planerade projekt, både nybyggnationsprojekt samt stora och mindre underhållsprojekt.Under de kommande fem åren är omfattningen av den totala underhållsvolymen cirka 300 miljoner kronor per år. Utöver det har vi nyproduktion av cirka 180 lägenheter per år.

Eftersom vår elprojektledare går i pension söker vi en projektledare med god erfarenhet inom el.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en projektledare som ska ansvara för arbeten inom el-, tele- och passage. I rollen ingår att planera, upphandla, genomföra samt följa upp elprojekt. Du kommer även att fungera som stöd till våra byggprojektledare vid ombyggnation och nyproduktion. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt.

Kompetensprofil:
För att lyckas i rollen krävs att du har projektledarerfarenhet och förhandlingsvana. Har du dessutom erfarenhet från upphandlingar är det meriterande. Lämplig utbildning tror vi kan vara högskoleingenjörsexamen i installationsteknik eller likvärdig kunskap.

Personliga egenskaper:
Tjänsten ställer höga krav på dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad och har en mycket god förmåga att skapa relationer både internt och externt. Du känner dig trygg i att självständigt driva projekt.

Bostaden strävar efter en bred och blandad personalgrupp när det gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar normalt provanställning.

Ring gärna:
Torbjörn Berglund, teknikchef, 090-17 76 26
Malin Höber, HR-specialist, 090-17 76 41
Urban Holmberg, Unionen, 090-17 75 58

Ansökan:
Välkommen att söka jobbet på vår webbplats, www.bostaden.umea.se, senast 1 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då tillsättning kan ske före 1 mars.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.
Mer info
Kontaktperson Malin Höber
Telefon 090-17 76 41
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bostaden.umea.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Bostaden vill erbjuda det bästa boendet i Umeåregionen - med långsiktig hållbarhet för människor, ekonomi och miljö. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag och den största uthyraren av lägenheter, och studentbostäder i regionen. För närvarande är vi 185 medarbetare, som förvaltar cirka 15 000 lägenheter. Våra fyra kärnvärden: öppenhet, omtanke, affärsmässighet och alla människors lika värde, genomsyrar hela verksamheten och utgör en grund för hur vi agerar. Vi strävar efter att hyresgäster och medarbetare ska känna stolthet, trygghet och gemenskap hos oss.