Drifttekniker

Drifttekniker

Som drifttekniker hos Bostaden tillhör du vår enhet förvaltning som hanterar daglig fastighetsdrift och förvaltning samt bostadsservice mot våra hyresgäster.
Arbetsbeskrivning:
Arbetet innebär att du ska svara för drift, förebyggande underhåll samt energioptimering av våra värme- och ventilationsanläggningar. Du kommer även att jobba med att följa upp och analysera statistik för energi- och vattenanvändning. Driftteknikergruppen består av åtta drifttekniker som tillsammans har en spännande utmaning att jobba mot Bostadens energimål. Som drifttekniker samarbetar du även med andra yrkesgrupper inom företaget. I tjänsten som drifttekniker ingår även beredskap.
Kompetensprofil:
Vi söker dig som har driftteknikutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande.
Du har bred fastighetsteknisk kompetens och erfarenhet av värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik. Tjänsten kräver körkort B.
Personliga egenskaper:
Dina personliga egenskaper är viktiga. Du ska tycka om problemlösning och ha ett stort intresse för energioptimering och fastighetsteknik. Arbetet är i grunden självständigt och ställer krav på att hantera arbetstoppar. Vårt arbetssätt är teaminriktat vilket ställer krav på gott samarbete inom driftteknikgruppen och med andra yrkesgrupper så vi förutsätter att du är en lagspelare som gillar att nå målen tillsammans med andra.
Tjänsten är heltid och vi tillämpar provanställning. Lön och tillträde efter överenskommelse.
Vi strävar efter en bred och blandad personalgrupp vad avser kön, ålder och etnisk bakgrund.
Vid frågor, ring:
Lars-Gunnar Backgård, driftchef, 090-17 75 78
Malin Höber, HR, 090-17 76 41
Kristofer Löfström, Fastighetsanställdas förbund, 060-61 94 11

Ansökan:
Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev, klicka på Ansök Nu.
Vi kommer att ha intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 5 maj.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bostaden.umea.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Bostaden vill erbjuda det bästa boendet i Umeåregionen - med långsiktig hållbarhet för människor, ekonomi och miljö. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag och den största uthyraren av lägenheter, och studentbostäder i regionen. För närvarande är vi 180 medarbetare, som förvaltar cirka 14 500 lägenheter. Våra fyra kärnvärden: öppenhet, omtanke, affärsmässighet och alla människors lika värde, genomsyrar hela verksamheten och utgör en grund för hur vi agerar. Vi strävar efter att hyresgäster och medarbetare ska känna stolthet, trygghet och gemenskap hos oss.