HR-specialist till A3

HR-specialist till A3

Dina arbetsuppgifter

HR-avdelningen på A3 är en stödfunktion för hela organisationen i frågor som rör bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete, organisation och ledarskap, kompetensförsörjning, rehabilitering, arbetsrätt och facklig samverkan. I din roll som HR-specialist kommer ditt uppdrag i första hand vara att stötta våra chefer och ledare inom dessa områden. I rollen ingår även att arbeta med lönehantering i form av attestering, utlägg och övrig löneadministration.

Rollen är huvudsakligen rådgivande och operativ inom organisationen, men i viss mån också strategiskt och förebyggande. Du kommer att ha en del externa kontakter med bland annat företagshälsovård, myndigheter, underleverantörer m.fl. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor på Umestan Företagspark i Umeå. I uppdraget förekommer det resor mellan våra kontor som är fördelade över hela landet.

Din profil

För att passa i denna roll tror vi att du har erfarenhet av HR-arbete, samt har en personalvetarutbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet och kännedom om lönehantering är meriterande.

Som person vill vi att du är lösningsorienterad, prestigelös och förtroendeskapande med integritet och gott omdöme. Du är van att driva egna frågor, samt att arbeta med utveckling och förbättring. Samtidigt är du strukturerad och metodisk med mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare är du som person engagerad i ditt arbete, relationsskapande och gillar att utmanas i nya situationer. Du är trygg i dig själv och lyhörd i mötet med andra.

Vad erbjuder vi dig?
Vi som arbetsgivare vet att välmående personal är av största vikt för att också företaget ska vara välmående och därför har vi ett friskvårdsprogram som alla anställda erbjuds att delta i, där man som anställd kan träna ihop möjlighet till ledig tid. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö, med stor möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att arbeta i nya lokaler som erbjuder en mycket bra arbetsmiljö. Vi har också förmånen att ha en egen Husmor som välkomnar oss varje morgon med nybryggt kaffe och en och annan kram när det behövs.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 25 januari, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733-51 27 14
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A3 är ett Telecom- och IT bolag som göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Vi levererar och knyter ihop pålitligt bredband, mobiltelefoni, IT-tjänster och hårdvara. Det har vi gjort sedan 2002 men sen 2017 under varumärket A3.

Vi tycker att det är vettigt med ett personligare företag som vet att mötet är själva grejen. Som bryr sig om att det ska bli bra. Där det inte sitter fast att få hjälp och där vi som vet vad vi pratar om också pratar begripligt. För oss är vårt norrländska ursprung något starkt. Allra mest är det en fråga om inställning. Sättet där vi tar hand om varandra, där vi lyssnar mer än vi pratar och levererar på riktigt.

Vill du ha mer information om oss? Besök www.a3.se!