Systemutvecklare till Hi5 i Umeå

Systemutvecklare till Hi5 i Umeå

Välkommen till Hi5 i Umeå

Hos oss på Hi5 hittar du kunniga kollegor, högt medbestämmande och en tydlig balans mellan familj och fritid. Du får utrymme för din egen kreativitet och vi jobbar ständigt för att bibehålla en hög transparens och ärlighet i alla led. Vi vill att du ska trivas och må bra helt enkelt.

Du får möjlighet att jobba med allt från det mest lokala och nära men även med projekt som är nationella och till och med globala. Du blir en del av vår Hi5-familj och får vara med och bygga bolaget utifrån din kompetens, drivkraft och energi. Tillsammans med några av Umeås bästa utvecklare kommer du att tillhöra avdelningen där systemutvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare samarbetar och har roligt tillsammans.

Din profil

Vi vill att du har erfarenhet av Microsofts utvecklingsplattform och kan programmera i C#/.NET och det är även meriterade om du har viss kompetens inom MS SQL. Vi söker alltid efter seniora utvecklare men är just nu också intresserade av dig som kan vissa delar och som strävar efter att utvecklas och lära nytt. I gruppen av utvecklare på Hi5 jobbar man över hela stacken men fokus för denna tjänst kommer ligga på dina kunskaper och erfarenheter inom back-end.

Vi ser det som självklart att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Är du en social person så gillar vi det och tycker du om att analysera vad du gör och vad som sker så passar du garanterat in med resten av teamet.

Vill du sticka ut i din ansökan till oss så ska du visa på erfarenhet av följande;
  • Kunskaper i någon eller flera utvecklingsplattformar
  • Certifiering inom någon av Microsoft teknologier
Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se