Hi5 söker Dig med känsla för service

Hi5 söker Dig med känsla för service

Hi5 fortsätter sin framgångsresa genom att utöka sin Servicedesk med ytterligare en stjärna till Umeåkontoret. Tillsättningen kommer till stor del ske utifrån dina personliga egenskaper så om du har erfarenhet av service och tycker om att möta och hjälpa människor dagligen så vill vi att du läser vidare:

Dina arbetsuppgifter:

I din roll på servicedesk förekommer bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Ge support och assistera Hi5s kunder utifrån driftstörningar och andra dagliga frågor.
  • Ta emot felanmälningar och beställningar.
  • Felsöka, följa upp och dokumentera inkomna ärenden.
  • Ansvara för att analysera och kategorisera inkomna ärenden i syfte att förfina de interna rutinerna.
Kompetenskrav:

Vi vill att du ska vara serviceinriktad och tycka om att hjälpa andra.

Vi vill att du ska ha god datorvana och vara bekant med Office365.

Du bör även ha ett visst tekniskt intresse.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du jobbat med Hi5s övriga produkter och tjänster som ex Norrmoln är det ett stort plus.

Din profil:

Du är strukturerad och noggrann. Vi tror även att du är en serviceinriktad och driven person som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du tycker om att lära dig nya saker och har ett driv att utvecklas.

Då arbetet stundtals innehåller stor stress vill vi att du klarar av att bibehålla lugnet.

För att fungera i gruppen behöver du ha en positiv inställning till utmaningar och inte vara rädd för att be om hjälp.

Arbetstid/Varaktighet : Tjänsten är på dagtid, heltid och tillsvidare.

Lön : Fast lön enligt överenskommelse.

Övrigt: Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Rekrytering och tillsättning av tjänsten sker löpande.

Hi5 erbjuder Dig

På Hi5 får du mycket goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Hi5 är en inspirerande arbetsplats som genomsyras av öppenhet, flexibilitet och ansvarstagande. Som en Hi5:are får du, förutom möjligheten att utvecklas i din yrkesroll, också vara med och utveckla företaget som helhet, där vi kontinuerligt sätter upp våra mål och utvecklingsplaner tillsammans med alla medarbetare. Vi är snabba till förändring och hjälper och stöttar varandra till framgång. Tillsammans bygger vi den bästa arbetsplatsen och ingenting är omöjligt när vi väl bestämt oss för något. Varför göra något bara halvbra när man kan göra det med världsklass?

Hi5 levererar produkter, lösningar och konsulttjänster inom IT-området. Verksamheten bedrivs inom affärsområdena Produktförsörjning, Infrastruktur, Systemutveckling och Drift. Utbudet inom affärsområdet drift marknadsförs under varumärket Norrmoln.

Hi5s erbjudande till marknaden omfattar bland annat spetskompetens inom verksamhetsarkitektur, datalagring, virtualisering, backup, serverinfrastruktur, effektiv klienthantering och SharePoint-/.NET-utveckling. Bolaget har väl etablerade partnerskap med de ledande tillverkarna inom IT-branschen. Hi5 är certifierat för kvalitet enligt ISO 9001, miljö enligt ISO 14001, arbetsmiljö enligt OHSAS 18001 och informationssäkerhet enligt ISO 27001.

På Hi5 finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se, 073-413 06 11. Alla ansökningar behandlas löpande så ett tips är att söka direkt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du utvecklas tillsammans med några av landets mest kunniga kollegor, och samtidigt ha stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling, så erbjuder Hi5 en kreativ och utvecklande arbetsplats där alla som arbetar också tar en aktiv del i att forma företagets långsiktiga plan. Alla viktiga beslut tas tillsammans och samtidigt som man vill erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga för sina medarbetare vill man också vara den mest kompetenta, flexibla och långsiktiga samarbetspartnern för både sina kunder och leverantörer.