Servicechef till Umeå

Servicechef till Umeå

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker en Servicechef till vår kund som har sitt kontor i Umeå. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med varierande arbetsuppgifter samt av att leda, strukturera och motivera ditt team. Denna roll kommer att innebära stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du får möjlighet att arbeta på ett företag som värnar om sin personal och dess trivsel.

I rollen som Servicechef kommer du att driva din region och de servicetekniker som du har personalansvar för framåt. Du kommer ha en viktig roll i företaget för att tillsammans med ditt team strävar efter att uppfylla såväl kunders som företagets målsättningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Verka för att underhåll och service utförs i tid, blir slutförda och fakturerade
  • Daglig kontakt och ansvar med en utav företagets större kunder
  • Kalkylering och planering av servicearbeten
  • Budgetansvar
  • Personalansvar för cirka 10-13 servicetekniker
  • Utveckla rutiner och instruktioner tillsammans med resterande servicechefer
  • Säkerhetsställa kvalitén i utförda arbeten på fältet.
  • Fastställa och uppföljning av uppsatta mål
  • Bemanningsplanering, rekrytering och kostnadsoptimera personalstyrkan
Arbetets omfattning: Placeringsort är Umeå och tjänsten är på heltid, arbetstid 7-16.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Servicechef ser vi att du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och att du haft budgetansvar tidigare. Du har erfarenhet av serviceledning och att du har haft personalansvar på såväl nära som på distans. Som ledare tror vi att du har ett tydligt ledarskap samt att du använder din kommunikativa förmåga för att lyckas tillsammans med gruppen.

Vidare ser vi gärna att du är målmedveten, det är en självklarhet för dig att arbeta efter KPI samt att du är lyhörd. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och van vid att fatta svåra beslut. Du utrycker dig väl i både svenska och engelska i både tal och skrift och du innehar B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Servicechef, arbetsledning, Teamleader
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju, detta är en rekrytering.