Uppdragsledare inom El till ÅF!

Uppdragsledare inom El till ÅF!

Arbetar du som uppdragsledare eller ledande montör idag, eller så du är elektriker och söker efter det nästa steget i din karriär? Önskar du att bli en del av ett sammansvetsat arbetslag som arbetar i ett högt tempo? Vi har tjänsten för dig! Läs vidare så berättar jag mer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för ÅF:s räkning en medarbetare till deras el-avdelning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ÅF under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ÅF befinner sig i en expansiv fas och vill nu utöka sitt hängivna och team på plats i Umeå. På ÅF lever de efter deras värdeord: "Brave - Devoted - Team players" vilket även säger mycket om den vi söker! ÅF sitter i stora och fräscha lokaler belägna på i20 området.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ÅF:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som ny hos ÅF kommer du att bli introducerad och upplärd i deras system, gå utbildningar i CAD och för att komma in i rollen på bästa sätt kommer du också under de första månaderna tilldelas en mentor.

Beroende på din bakgrund och tidigare kunskaper kommer arbetet kunna se olika ut. Som uppdragsledare på ÅF så har du förutom ett övergripande ansvar i de uppdragen du leder, det ekonomiska ansvaret över budget och fakturering samt uppföljning. Vidare har du tekniskt ansvar och fungerar som kontaktperson i uppdragen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ekonomiskt ansvar
  • Planering
  • Fördela arbete till projektörer
Vi söker dig som

har en bakgrund inom el sedan tidigare. Har du arbetat som projektledare eller ledande montör är det meriterande för tjänsten. B-körkort är ett krav såväl som svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och kollegor.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ÅF. Du har starkt engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.
ÅF Making Future
Vill du hämta inspiration? kika in på deras hemsida www.afconsult.com/sv/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 jan (5 dagar kvar)