Vill du vara en superhjälte i sommar? Sommarjobba inom äldreomsorgen

Vill du vara en superhjälte i sommar? Sommarjobba inom äldreomsorgen

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna. Är du en av våra superhjältar? I Ulricehamns kommun uträttar våra omsorgsmedarbetare stordåd varje dag. De är faktiskt så fantastiska att vi kallar dem superhjältar! Vill du bli en av dem i sommar? Välkommen till oss! Ulricehamns kommun har beslutat att ge semestervikarier som jobbar minst åtta sammanhängande veckor i sommar, inom äldreomsorgen eller funktionsnedsättningen, 6 000 kronor extra i lön före skatt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett engagemang för att skapa en meningsfull vardag och ett värdigt liv för dem som vi hjälper i våra olika verksamheter. I det arbetet blir ditt bidrag extra viktigt. Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du finns där för de boende i deras vardag och hjälper dem att finna ro och mening I sin tillvaro. Måltiderna på vård- och omsorgsboendet är höjdpunkter liksom dagliga aktiviteter för de boende. I hemtjänsten är varje möte i hemmet viktigt. Dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd, förflyttning och socialt umgänge. Dokumentation kan förekomma. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring. På våra boenden utförs arbetet i individens egen lägenhet. Vid arbete i hemtjänst hjälper du individen i sin egen bostad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra vårdtagare. Vi ser gärna att du är drivande och kreativ i att skapa delaktighet tillsammans med oss. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. För arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Referenser kommer att tas efter första intervjun. Bifoga dina referenser, betyg samt eventuellt tjänstgöringsintyg vid ansökan. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Theander
Telefon 0321-595083
Email Mejla Maria Theander
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://help.applicant.recruit.visma.com/sv/article/hur-skapar-jag-ett-konto-17vbt5r/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (50 dagar kvar)