Vi söker nya kollegor till våra fina äldreboenden!

Vi söker nya kollegor till våra fina äldreboenden!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Sektor välfärd består av de fyra verksamheterna funktionsnedsättning, hemtjänst och hemsjukvård, individ- och familjeomsorg samt vård- och omsorgsboenden. Vi har fem vård- och omsorgsboenden placerade på olika ställen i kommunen. Solrosen och Ryttershov hittar du i de vackra centrala delarna av Ulricehamn medan Ekero, Parkgården och Hökerumsgården finns i de naturnära utkanterna av kommunen.

Arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift i ditt arbete är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid vårdtagaren i fokus och har ett gott bemötande. Hos oss får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För att säkerställa vårdtagarens bästa arbetar du i team med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen. Tillsammans har vi målet att säkerställa att varje vårdtagare får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro så att de har möjlighet att leva ett självständigt liv. Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete enligt SoL, i uppdraget ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt HSL. Du hjälper vårdtagaren i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad måltidsstöd och socialt umgänge. I arbetet ingår även att vara delaktig på olika möten såsom APT, teamträffar, avvikelsemöten m.m. Arbetstider är dag, kväll och helg. Vi vill att vår personal ska må bra, både på och utanför jobbet och man har därför rätt till friskvårdsbidrag i Ulricehamns kommun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och har vana av att arbeta inom äldreomsorg, men det är inget krav för tjänsten. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. Du tycker om varierande arbetstider dag/kväll och helg. Stämmer ovanstående in på dig? Då hoppas vi att du snart hör av dig och söker tjänsten hos oss och blir en del av vårt fantastiska gäng.

Övrigt
Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan. Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Maria Theander
Telefon 0321-59 50 83
Email Mejla Maria Theander
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/aldreboenden/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (6 dagar kvar)