Vi söker nya hjältar till hemtjänsten !

Vi söker nya hjältar till hemtjänsten !

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Sektor välfärd består av de fyra verksamheterna funktionsnedsättning, hemtjänst och hemsjukvård, individ- och familjeomsorg samt vård- och omsorgsboenden. Hemtjänst och hemsjukvård ansvarar för insatser enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har ansvar för myndighetsutövning, hemsjukvård, hemtjänst och korttidsverksamhet. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till dem som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete, i uppdraget ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du hjälper vårdtagare i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd, socialt umgänge, hjälp i hemmet med allt ifrån matlagning till tvätt och inköp. I det här arbetet blir ditt engagemang och din värme extra viktig för vårdtagaren. Det finns fyra hemtjänstgrupper i kommunen. Solrosens hemtjänst och Centrala hemtjänsten utgår ifrån de centrala delarna av Ulricehamn. Ekero hemtjänst utgår ifrån Gällstad och Hökerums/Dalums hemtjänst utgår ifrån Hökerum och Dalum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och innehar B-körkort. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, men det är inget krav för tjänsten. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. Du tycker om varierande arbetstider dag/kväll och helg samt gillar att köra bil, då det förekommer i tjänsten. Stämmer ovanstående in på dig? Då hoppas vi att du snart hör av dig och söker tjänsten hos oss och blir en del av vårt fantastiska gäng. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Övrigt
Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Mer info
Kontaktperson Maria Theander
Telefon 0321-595083
Email Mejla Maria Theander
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (10 dagar kvar)