Lärare i årskurs 1-6 till Ulrikaskolan

Lärare i årskurs 1-6 till Ulrikaskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. _________________________________________________________________________ Vi organiserar om och förstärker med lärare i vår undervisning! Ulrikaskolan är belägen i Ulricehamns tätort med närhet till natur, idrott- och friluftsområde. Här går cirka 400 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Vi har fyra fritidsavdelningar, en grundsärskola med egen rektor, ett administrativt stöd och ett elevhälsoteam med specialpedagog, speciallärare, skolsköterska och kurator, biträdande rektor samt rektor. Elevhälsoteamet har konferens varje vecka och träffar arbetslagen regelbundet i samverkansmöten. I vår nystartade flexenhet arbetar två pedagoger och tillsammans skapar vi där en lärmiljö för att än mer nå elevers behov. Ulrikaskolan är en skola med hög behörighet bland personalen och hög måluppfyllelse för eleverna. Våra fyra förstelärare driver oss framåt, så vi utvecklas tillsammans. Vi har god trivsel och engagerad, kompetent personal. Vi är mycket stolta över vår fina skola.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina lärarkollegor samverkar du och tar ansvar för upplägg av undervisning i de ämnen du är behörig i samt för andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Vi är en aktiv skola, både vad gäller utveckling och fysiska aktiviteter, här kommer du att arbeta för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Arbetet sker utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan. Ange gärna i din ansökan om du vill arbeta i arbetslag för årskurs 1-3 eller årskurs 4-6.

Kvalifikationer
Du är legitimerad grundskollärare med behörighet för årskurs 1-3 alternativt årskurs 1-6. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning där du har ett tydligt kvalitetsfokus och ett flexibelt förhållningssätt. Du är strukturerad, visar stort engagemang och du känner dig trygg i din yrkesroll vilket visar sig genom att du arbetar självständigt och ansvarsfullt. Du är flexibel, har lätt för att skapa, utveckla och bibehålla goda relationer och har förmågan att möta elevers olikheter genom anpassningar i lärmiljön. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande under annonstiden.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Annika Källman
Telefon 0321 59 54 01
Email Mejla Annika Källman
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (9 dagar kvar)