Hoppa till innehåll
Scanvaegt Systems AB logotyp

Servicetekniker / Fälttekniker hos Scanvaegt Systems AB

Intresserad av att arbeta i en större koncern där vi lyckats hålla kvar familjekänslan, där medarbetarnas synpunkter och åsikter är viktiga för företagets utveckling? Där det finns en stor gemenskap och det är en självklarhet att man ställer upp och hjälper varandra, vilket bidrar till en given yrkes- och företagsstolthet.

Att vi dessutom kan erbjuda en trygg anställning i en stabil familjekoncern med kraftig friskvårdsersättning, en bra sjukvårdsförsäkring och egen servicebil är ytterligare till fördel.

Vi är i en positiv, expansiv fas och söker därför fler engagerade, allmänhändiga och serviceinriktade tekniker till vår serviceregion Jönköping.

Arbetsuppgifterna är väldigt omväxlande och består av installation, reparation och servicearbeten, förebyggande underhåll samt kalibrering av våra produkter som finns ute hos våra kunder.

Vi söker dig som främst kommer arbeta med våra produkter inom bilvågssortimentet och vägningsutrustning, inkl. kringutrustningar. Exempel på kringutrustningar kan vara chaufförsterminaler, trafikbommar, informationsdisplayer och kameror.

Arbetsuppgifterna kan variera mellan att t.ex. montera prefabricerade betongmoduler, installera elektronik och kommunikationsutrustning till att felsöka på befintliga utrustningar.

En viktig grundpelare är också det förebyggande underhållet och kontrollen att allt är korrekt.

Du har kanske en bakgrund som hantverkare, verkstadsmekaniker eller service inom industrin med en bredd i din kunskap om mekanik, teknik och/eller elektronik, samt har en grundförståelse för data och nätverk.
Har du erfarenhet av liknande serviceyrken är det givetvis en merit, men minst lika viktigt är din personliga vilja att komma ut till kunden och på så sätt uppleva olika arbetsmiljöer.

För att passa in i vårt gäng av engagerade och serviceinriktade medarbetare, skall du vara utåtriktad och ha lätt att få kontakt med människor.
Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.
Du är driven och engagerad i ditt arbete såväl enskilt som i team. Du är händig och praktiskt lagd, noggrann och beredd på att ge kunden det lilla extra.

Du utgår från vårt regionkontor med tillgång till egen servicebil och har en tät kontakt med dina övriga kollegor som befinner sig i runt om i Sverige. Din ordinarie arbetsplats kommer nästan uteslutande vara ute hos våra kunder inom regionen, men även hjälpa till i övriga regioner. Tjänsten är förenad med resor och övernattningar. B-körkort är ett krav.

Om oss:
Scanvaegt Systems är idag Skandinaviens största vågleverantör med verksamhet i de skandinaviska länderna, samt export till framförallt Europa. Scanvaegt koncernen ägs till 100% av familjen Grundtvig som grundade företaget 1932 i Danmark. Scanvaegt Systems AB som är det svenska dotterbolaget etablerades 1997 och ansvarar för den svenska marknaden. Vi finns med huvudkontor i Göteborg och regionkontor i Malmö, Kristianstad, Kalmar, Jönköping, Eskilstuna, Stockholm och Härnösand allt för att kunna ge våra kunder en effektiv service och support.

Scanvaegt Systems kan erbjuda ett mycket brett sortiment av kvalitativa lösningar inom vägning och IT lösningar för industrin. All utveckling sker i egen regi och vår målsättning är att alltid ligga främst när det gäller teknik och kvalitet. Vi kan erbjuda våra kunder allt från en enkel standalone lösning till avancerade totallösningar med integration om kringliggande system.

Våra kunder finns inom de flesta verksamhetsområden, som tex miljö och återvinning (privat & offentlig), entreprenad och råvaror, foder och spannmål, industri och process samt lager och logistik.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss, våra produkter och tjänster.

Varaktighet:
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstid:
Heltid

Kontaktpersoner
Conny Wilhelmsson 040-40 50 00
Magnus Nolberger 040-40 50 00

Ansökan
Är du intresserad? Vi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev till service@scanvaegt.se.

Märk ansökningen med "Fälttekniker Jönköping".
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (39 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare