Hoppa till innehåll
Lundby Maskinstation AB logotyp

Maskinförare - Maskinstation

Vi söker dig med erfarenhet av större maskiner, gärna erfarenhet från maskinstation. Erfarenhet inom lantbruk är ett krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir alla arbeten som kan förekomma på en maskinstation, samt inom den egna verksamheten (vi har även egen växtodling). Vi är stora på gödselkörning både fast och flytande, jordbearbetning, kalkspridning, entreprenad, transporter mm. Körningar kan dels ske individuellt dels som ett team ute hos våra uppdragsgivare. Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på tidigare erfarenheter.

Erfarenheter/krav: Praktisk erfarenhet inom lantbruket med tyngdpunkt på större maskiner/redskap. Körkort B, gärna BE/CE, övriga behörigheter är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Hög social kompetens, du ska kunna vara ett ansikte utåt samtidigt som du är en lagspelare. Maskinparken består av traktorer, last- och grävmaskiner och lastbilar.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare alternativt uppdrag som F-skatt. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande genomgång av ansökningarna samt intervjuer. Vi ser helst att ansökan skickas via mejl.

Frågor om tjänsten kan ställas till VD Fredrik Johansson 0515-824 00, Lennart Wiklund 0515-824 07.
Mer info
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundby Maskinstation bedriver maskinstations-, entreprenad och åkeriverksamhet samt försäljning av plast- och betongprodukter.

Liknande jobb