Hoppa till innehåll
VI EXPANDERAR

Var med och forma framtiden som en del av vårt team!
Vi är ett dynamiskt och växande företag inom livsmedels-/snusindustrin som söker engagerade och skickliga individer för att stärka vårt team. Med vårt ökade produktionstempo och nya spännande projekt är vi på jakt efter passionerade personer som vill vara med och forma vår framgångssaga.
Nu söker vi:

MASKINOPERATÖRER

Vi söker erfarna maskinoperatörer som kan hantera och övervaka våra produktionsmaskiner. Din precision och uppmärksamhet på detaljer kommer att bidra till att säkerställa en effektiv och säker produktionsprocess. Erfarenhet av maskinhantering inom snusindustrin är ett plus.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för driften av olika maskiner och utrustning som används i snustillverkningsprocessen. Det inkluderar att se till att maskinerna fungerar korrekt, att inga avvikelser uppstår och att produktionen följer kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
  • Om det uppstår problem eller avvikelser i tillverkningsprocessen, förväntas maskinoperatören identifiera och åtgärda dessa problem så snabbt som möjligt för att minimera produktionsstillestånd och kvalitetsproblem i daglig drift.
Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör inom tillverkningsindustrin, företrädesvis inom livsmedels- eller tobaksproduktion.
  • Teknisk kompetens och förmåga att hantera produktionsmaskiner.
  • Förmåga att lösa enklare tekniska problem och genomföra justeringar.
  • Grundläggande datorkunskaper för att dokumentera produktionsdata.
  • Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa produktkvalitet.
  • God förmåga att följa instruktioner och arbetsrutiner.
  • Utbildning inom maskinteknik eller relaterat område är en fördel.
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team inom snustillverkning, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till:

jobb@liwinnovation.com

Ange "Maskinoperatör" som rubrik i din intresseansökan.
Har du frågor om tjänsten så skicka dessa till samma adress.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Liw Innovation AB

Vi har arbetat inom tobaksmarknaden i över 25 år. Vår passion är att utveckla och skapa nya spännande och banbrytande nikotin koncept och patent. Vi var först ut med att utmana det svenska monopolet redan 1999 och vi utvecklade det första helvita snuset som idag är det snabbaste växande segmentet inom snus och blivit en internationell succé. Idag jobbar vi för fullt med att utveckla och skapa nya koncept för konsumenter som strävar efter hälsosammare alternativ.

Vår drivkraft är att verka och ta fram produkter som kan bidra till en rökfri värld.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare