Hoppa till innehåll
VI EXPANDERAR

Var med och forma framtiden som en del av vårt team!
Vi är ett dynamiskt och växande företag inom livsmedels-/snusindustrin som söker engagerade och skickliga individer för att stärka vårt team. Med vårt ökade produktionstempo och nya spännande projekt är vi på jakt efter passionerade personer som vill vara med och forma vår framgångssaga.
Nu söker vi:

BLANDNINGSOPERATÖR

Blandningsprocessen är avgörande för våra produkters kvalitet. Som blandningsoperatör kommer du att ansvara för att korrekt blanda och dosera ingredienser enligt specifikation. Din noggrannhet och förståelse för kemiska processer kommer vara värdefulla tillgångar. Fördel om du har jobbat med kvalité inom storkök eller annan blandning inom livsmedel.

Arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att väga upp och förbereda råmaterial såsom igredienser, smakämnen, fuktighetsreglerande medel och eventuellt tillsatta ämnen.
 • Noggrant övervaka blandningsprocessen för att säkerställa att den uppfyller företagets kvalitets standarder och mål.
 • Om det behövs justera blandningsparametrar som tid, temperatur och hastighet för att uppnå önskat resultat. Det kan också innebära att göra smak- eller fuktighetsjusteringar.
 • En viktig del av arbetsuppgifterna är att dokumentera varje steg i blandningsprocessen, inklusive ingrediensmängder, blandningstider, justeringar och eventuella avvikelser. Detta är viktigt för spårbarhet och kvalitetskontroll.
 • Ansvara för att rengöra och underhålla blandningsutrustningen för att säkerställa att den fungerar korrekt och effektivt.
 • Säkerställa att blandningsprocessen följer strikta säkerhets- och hälsoföreskrifter för att minimera risker och säkerställa en säker arbetsmiljö.
Kvalifikationer:
 • Erfarenhet av arbete inom industriell produktion, gärna inom livsmedels- eller kemisk industri.
 • Kunskap om och erfarenhet av arbete med produktionsutrustning.
 • Noggrannhet och förmåga att följa recept och instruktioner.
 • Förmåga att arbeta självständigt och i team.
 • Grundläggande teknisk kompetens för att kunna hantera mindre problem på produktionsutrustningen.
 • God förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är intresserad av tjänsten till:

jobb@liwinnovation.com

Ange "Blandningsoperatör" som rubrik i din intresseansökan.
Har du frågor om tjänsten så skicka dessa till samma adress.
Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vårt team

av dedikerade medarbetare inom snustillverkningsbranschen.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Liw Innovation AB

Vi har arbetat inom tobaksmarknaden i över 25 år. Vår passion är att utveckla och skapa nya spännande och banbrytande nikotin koncept och patent. Vi var först ut med att utmana det svenska monopolet redan 1999 och vi utvecklade det första helvita snuset som idag är det snabbaste växande segmentet inom snus och blivit en internationell succé. Idag jobbar vi för fullt med att utveckla och skapa nya koncept för konsumenter som strävar efter hälsosammare alternativ.

Vår drivkraft är att verka och ta fram produkter som kan bidra till en rökfri värld.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare