Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Möbeltapetserare till ett spännande uppdrag!

Är det dig vi söker?

Vill du jobba som möbeltapetserare? Där jobbar du i moderna och fräscha lokaler tillsammans med engagerade kollegor. Vi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Som person är du engagerad, strukturerad och har en stark vilja av att lära dig.

Din profil

Vi söker dig som är händig, har öga för detaljer, gillar att arbeta med olika typer av material och fokuserar alltid på kvalitet och noggrannhet i varje steg. Vi ser att du har ett stort intresse för möbler, är initiativtagande och positiv. Du gillar att jobba i team men fungerar lika bra självständigt. Vi söker dig som har känsla för kvalité och skapande. Det viktigaste är inte att du redan kan allt, utan att du är beredd att lära dig.

Vad innebär jobbet?

Som möbeltapetserare arbetar du främst med tillverkning av nyproduktion. Exempel på arbetsuppgifter är limning, tapetsering och viss montering. Du kommer tillhöra ett team på fem personer. På plats finns det möjlighet att lära sig grunderna som krävs för att klara den industriella tapetseringen som tjänsten kräver.

Erfarenhet och kvalifikationer
  • Meriterande med god datorvana
  • Det är meriterande med erfarenhet av möbeltapetsering eller liknande form av hantverk
  • Goda kunskaper i svenska språket
  • Körkort B
Lernia är vägen framåt

På Lernia erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare