Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Bor du i närheten av Ulricehamn? TIG Svetsare sökes just nu till Ljungsarp!

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
TIG Svetsare sökes till Ljungsarp

Har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift , körkort & bil samt erfarenhet från industrin och letar efter ett nytt jobb? Är du en detaljorienterad person som kan hålla ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vår kund maskinoperatörer till Ljungsarp som ligger ca. 30 min från Ulricehamn och ca. 15 min från Tranemo med bil. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som TIG-Svetsare ansvarar du för att säkerställa att svetsmaskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott samt arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner. Som manuell svetsare så svetsar du ihop med hjälp av TIG metoden. Det innebär att du behöver både svetsutbildning samt erfarenheter från arbetslivet inom detta. Dessutom kommer du att ansvara för den dagliga driften på avdelningen samt hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter.

Din bakgrund & kompetens

Jobbet som svetsare är för dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, B-körkort och tillgång till egen bil. Har du tidigare jobbat som svetsare inom TIG är detta en tjänst för dig då du behöver ha tidigare erfarenheter från en industrimiljö. Du behöver även ha gått en svetsutbildning. Har du därutöver truckkort är du extra intressant för den här rollen.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Du kommer att erbjudas en anställning hos kundföretaget och bli direkt anställd hos dom. Det innebär att du inte kommer att bli anställd via Lernia utan vi sköter endast rekryteringsprocessen åt kund. Anställningens omfattning är en heltidstjänst på 100%. Arbetstiderna kommer att vara på dagtid dock kan kvällsarbete förekomma vid arbetstoppar.

Placeringsort: Ljungsarp

Tillsättning: Omgående

Anställningsform: Inhyrd 6 månader sedan direktanställd hos kund

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Alla ansökningar måste komma in via vår hemsida pga. GDPR. Vänligen kontakta Konsultchef Jennifer Falter via e-post: Jennifer.falter@lernia.se. om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten. Om du har svårigheter att ansöka så kontakta kundtjänst då konsultchefen inte kan hjälpa till med detta.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att besvara ett antal urvalsfrågor. Därefter kommer du att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning och att du får komma ut till kunden och se hur verksamheten ser ut. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kunden är ett expansivt, modernt och marknadsledande företag som verkar inom industribranschen. De arbetar huvudsakligen med tillverkning som erbjuder sina kunder smartare tråd- och gallerprodukter för mängder av spännande användningsområden som används runt om i världen. De har tillsammans byggt upp ett starkt tekniskt konstruktions-, sälj- och produktionsteam där de utvecklat en process som minskar materialåtgången och samtidigt sänker klimatavtrycket. och håller till i rymliga och familjära lokaler i Ljungsarp.

Fler jobb från samma arbetsgivare