Operatör med teknisk förståelse - essve produkter

Operatör med teknisk förståelse - essve produkter

Teknisk och systematisk?

Se hit - ESSVE Produkter söker operatör med teknisk förståelse

Vi söker dig som vill arbeta som operatör på vår anläggning i Ulricehamn med inslag av förbättringsarbete. Vår verksamhet i Ulricehamn består av två förpackningslinor för skruv, med hög precision. Vår målsättning är att hålla hög effektivitet och kvalitet för att säkerställa hög leverans och nöjda kunder. Vi ser en stor möjlighet att förbättra och utveckla kapaciteten i vår förpackningsanläggning, och det är här du kommer in i bilden.

Som operatör hos oss får du en roll som innefattar både operativt arbete vid förpackningsmaskinerna och utrymme att arbeta med systematisk förbättring av linornas effektivitet och teknik.

Vem är du?

Vi söker dig som är van att arbeta operativt i produktionsmiljö och som har erfarenhet och intresse av att förbättra produktionsflöden. Du är lösningsorienterad och drivs av att ständigt hitta lösningar för effektivisering och optimering. Som person är du en lagspelare med mycket energi.

Vi erbjuder dig en omväxlande roll på ett framåtriktat bolag.Känns det som en passande utmaning? Tveka inte, ansök redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar ESSVE Produkter med FSK Group. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Urvalsprocessen påbörjas i februari. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ESSVE är en del av Bergman & Beving som är en ledande nordisk leverantör av utrustning, tillbehör och verktyg till tillverknings- och byggindustrin. Bergman & Beving har sedan 1906 fokuserat på effektivitet, affärsmannaskap och innovation. Koncernen har idag 1200 anställda i 20 länder.

Sedan 1970 har ESSVE introducerat revolutionerande produkter som snabbt blivit självskrivna i hantverkarens verktygslåda och gett oss en ledande position i norra Europa. Vår affärsidé är att göra vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för professionella hantverkare, konstruktörer och inköpare.