Hoppa till innehåll

DFDS professonals söker lagermedarbetare till Ulricehamn

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Lagermedarbetare till vår kund i Ulricehamn

Om jobbet

Som lagerarbetare via DFDS professionals kommer du framförallt jobba inom logistik som innefattar mycket körning med olika trucktyper. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du få hantera större gods. En del av arbetet är administrativt så datorvana är en merit.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Påfyllnad av material med truck

· Plock- och transportuppdrag med truck

· Lastning och lossning av gods

· Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Vem är du?

Vi letar efter dig som inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra olika truckar och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

· Erfarenhet av att köra olika trucktyper.

· Har tillgång till körkort och bil.

· Förstår och kan göra sig förstådd på Svenska och Engelska.

Ansökan

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande. Både dagtid och kväll kan förekomma. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag.

Ansökan tas inte emot via mail.

DFDS Professionals

Kontaktuppgifter Har du dock frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: dfdsprofessionals@dfds-group.comDFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord

DFDS | Tranemo | Transport | Logistik | Lager | Gislaved| 3PL | Truck | Skjutstativ| Ulricehamn | Montering | Industri |

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se