Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Sustainability Coordinator till Bolon AB

Ansök nu

Vill du ha möjligheten att vara en drivande kraft och göra verklig skillnad på ett bolag som har målet att vara världsledande inom hållbarhet? Nu söker vi en Sustainability Coordinator till Bolon som ska fortsätta driva deras hållbarhetsarbete till ännu högre höjder!

Din framtida arbetsgivare
Bolon är ett svenskt designföretag lett av systrarna Annica och Marie vilka är den tredje generationen av familjen Eklund som äger och driver verksamheten. Under deras ledning har Bolon utvecklats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designmärke med fokus på innovativa golvlösningar och kreativ inredning. Bland Bolons kunder kan nämnas Armani, Google, Volvo, Adidas, Skype, Missoni och Radisson Red. Bolon har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor och all utveckling sker i den egna anläggningen i Ulricehamn. Idag är Bolon internationellt känt för sina prisbelönta golv och sina samarbeten med några av världens mest hyllade designers och innovatörer.

Vad erbjuder rollen?
Som Sustainability Coordinator kommer du att spela en viktig roll i att främja och implementera hållbarhetsstrategier och initiativ. Du kommer att vara ansvarig för att inhämta, rapportera och följa upp hållbarhetsdata. I rollen kommer du göra förstudier och leda och driva projekt, samt delta och leverera resultat i delprojekt som drivs av andra avdelningar. Som Sustainability Coordinator hos Bolon kommer du även agera som ett stöd till sälj och kundservice gällande frågor som rör hållbarhet. Rollen innefattar även att;
- Hålla i presentationer om Bolons hållbarhetsarbete
- Utföra omvärldsanalys inom hållbarhetsområdet och delta i utbildningsinsatser
- Hantering av olika typer av hållbarhetsdata såsom, GHG protokoll, LCA och EPDer
- Krav och kunskap gällande leverantörskedjan.

Du rapporterar till Head of Sustainability och tjänsten är placerad i Ulricehamn.


Vem är du?
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning samt ett par års erfarenhet av liknande roll inom hållbarhet. Du har kunskap och erfarenhet av hållbarhetsområdet generellt och i en verksamhet. Du god förmåga att informera och utbilda inom hållbarhet. Du har god erfarenhet av att leda och driva projekt. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att ta initiativ och arbeta självständigt.

För tjänsten krävs det att du som person är administrativ, kommunikativ, flexibel, anpassningsbar och har en bra prioriteringsförmåga. Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.


Är detta din perfekta match?
Bolon erbjuder dig en tjänst där hållbarhet är en viktig fråga och drivs i linje med hela bolaget. Du kommer arbeta på ett av Sveriges mest framgångsrika företag som befinner sig i en expansiv fas. Här ges du goda förutsättningar för att hålla dig uppdaterad inom ditt specialistområde och för att kunna utföra ett kvalitativt arbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 11 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Viktoria Stomberg viktoria@effektiv.se.

Sökord
Sustainability, Sustainability Coordinator, hållbarhet, hållbarhetskoordinator, LCA, EPD, GHG

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare