Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Process- och systemutvecklare BI till Bergman & Beving Operations

Ansök nu

Bergman & Bevings IT-avdelning är i full gång med att förbereda sig för framtiden och vill nu stärka sitt team med en entusiastisk process- och systemutvecklare inom Business Intelligence. Är du den vi söker?

Din framtida arbetsgivare
Bergman & Beving grundades 1906 och har i över 100 år formats till ett hem för
framgångsrika bolag som vill ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier.
Vi ger starka varumärken möjlighet att med frihet under ansvar driva sina verksamheter och
utvecklas, vilket vi tror resulterar i enkelhet och effektivitet. Vi vill att viktiga beslut ska fattas
där kunskapen är som störst. Som holdingbolag erbjuder vi finansiella resurser och
kompetens inom varumärkesutveckling, juridik, IT och ekonomi. Läs mer på; www.bergmanbeving.com


Vad erbjuder rollen?
Bergman & Beving IT ansvarar för att utveckla och underhålla koncerngemensamma Business Intelligence-lösningar baserade på Diver och Power BI. Som process- och systemutvecklare för BI har du ansvaret att säkerställa att lösningarna är funktionella, driftsäkra och fortsätter utvecklas baserat på verksamhetsbehov. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat;
- Planera och genomföra utveckling av nya funktioner i BI-plattformarna, och vid behov koordinera med leverantörer
- Bistå bolagen med designspecifikationer och konsekvensanalyser
- Upprätta och underhålla dokumentationen över lösningarna
- Säkerställa att driftövervakande rutiner fungerar
- Bistå med 3rd line support

Du kommer arbeta nära dina kollegor inom BI-området och ingå i gruppen Integration & Information Management (IIM), som ansvarar för koncernens gemensamma integrationsplattform, input & output management, dokumenthantering samt applikationer som stöder den digitala kundinteraktionen, inklusive områden som eCOM, CMS, PIM, ärendehantering och BI.


Vem är du?
Vi söker dig med en bred systemkunskap och erfarenhet av en utvecklarroll inom BI, oavsett om du är en IT-specialist med intresse för ekonomi eller en person med ekonomisk bakgrund med gedigen IT-kompetens. Du har goda kunskaper i Power BI, och har du även kunskap/förståelse av Microsoft Power Platform och Diver är detta meriterande. Vidare ser vi det som ett stort plus om du tidigare har lett någon form av projektarbete. Du trivs med att lösa problem i komplexa systemberoenden, både tekniskt och organisatoriskt. Du är självständig och har ett starkt intresse av att lära dig ny kunskap samt ha förmågan att kommunicera effektivt med olika intressenter. Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, är viktigt.

Som person är du analytisk, strukturerad, målmedveten och ödmjuk. Du har en serviceinriktad inställning och bemöter utmaningar med en positiv attityd och hjälper till där det behövs. Du vill utvecklas tillsammans med företaget och är beredd att ta på dig ökat ansvar över tiden.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och möjlighet att arbeta i en positiv miljö i ständig utveckling. En roll med stor möjlighet till påverkan och nära till beslutsfattare. Du får kontinuerlig kompetensutveckling för att möta kraven som ställs på din roll inom IT i Bergman & Beving.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare