Integrationsutvecklare till Bergman & Beving Operations

Integrationsutvecklare till Bergman & Beving Operations


Vi söker nu en självständig och driven integrationsutvecklare! Har du erfarenhet inom process- och/eller systemutveckling och vill ha en ny utmaning? Är du nytänkande, idérik och ser möjligheter i stället för problem - då kan detta vara rätt roll för dig. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Bergman & Beving grundades 1906 och har i över 100 år formats till ett hem för framgångsrika bolag som vill ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Vi ger starka varumärken möjlighet att med frihet under ansvar driva sina verksamheter och utvecklas, vilket vi tror resulterar i enkelhet och effektivitet. Vi vill att viktiga beslut ska fattas där kunskapen är som störst. Som holdingbolag erbjuder vi finansiella resurser och kompetens inom varumärkesutveckling, juridik, IT och ekonomi.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som integrationsutvecklare ansvarar du för att utveckla integrationer och processer samt funktionell design för våra kunder. Vidare deltar du i och driver utvecklingsprojekt samt identifierar och genomför förbättringsförslag. Du har en helhetsbild över systemkartan och är med i framtagning av integrationsarkitektur och systemutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter;
- Självständigt utveckla integrationer
- Proaktivt söka efter systemrelaterade defekter för att undvika incidenter och problem
- Upprätta och underhålla dokumentation och metadata kring integrationer
- Administrera koncernens externa API:er
- Delta i och driva utvecklingsprojekt med system- och verksamhetskunskap

Du blir en del av Integration- & Informationsteamet som består av sex kunniga medarbetare med rollerna applikationsförvaltare och Process- & Systemutvecklare. Teamet är ett av fyra team inom koncernens IT-organisation.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom process och/eller systemutveckling och gärna någon form av eftergymnasial utbildning inom IT. För att framgångsrikt klara arbetat har du självständigt utvecklat integrationer, arbetat med processutveckling samt ett intresse för arkitekturen. Du har kunskap inom något programmeringsspråk och det är extra meriterande om du har kunskaper inom iCore, Lasernet och Exstream.

Rollen innebär ett stort ansvar och du behöver därför ha förmåga att arbeta självständigt och ha ett stort intresse för problemlösning. Du är kommunikativ då kontaktytorna är många och vi värdesätter ett ödmjukt och lyhört förhållningssätt. Vidare är du nyfiken, nytänkande och idérik och har en god förmåga att hantera komplex information.

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och möjlighet att arbeta i en positiv miljö i ständig utveckling. En roll med stor möjlighet till påverkan och nära till beslutsfattare. Du får kontinuerlig kompetensutveckling för att möta kraven som ställs på din roll inom IT i Bergman & Beving. Du kommer få arbeta med de allra senaste teknikerna och funktionerna inom Microsofts cloudbaserade ERP-lösningar.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 22 januari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.