Weland Stål AB söker Teknisk säljare

Weland Stål AB söker Teknisk säljare

Dina arbetsuppgifter.
Som säljare upprättar och bevakar du offerter, skapar ordrar, bistår kunden i tekniska frågor, svara på frågor gällande leveranser m.m. Du ska fungera som kundens kompletta länk till Weland Stål AB. Utöver att ta hand om våra befintliga kunder på bästa sätt blir dina uppgifter att genom personlig förmåga och driven inställning skapa nya relationer. Detta steg syftar till att öka vår närvaro ute på marknaden vilket medför en del resande.

Din profil.
Vi söker dig som är lösningsinriktad och som på ett lyhört och engagerat sätt tar sig an dina uppgifter. Du arbetar strukturerat och gillar att arbeta i högt tempo.

Utbildningsnivå.
Gymnasieutbildning med inriktning teknik eller bygg.

Kunskapskrav.
God kunskap i Microsoft Office-program
Flytande svenska i tal och skrift
Behärskar engelska i tal och skrift
Erfarenhet inom byggbranschen

Meriterande.
Tidigare arbetat med sälj
Tidigare arbetat i Monitor

Villkor.
Tjänstgöringsort: Ulricehamn
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum

Vi hoppas på att du vill bli vår nya medarbetare som vill växa med oss och fortsätta skapa "säkra tak" i hela Norden!
Mer info

Om arbetsgivaren

Weland Stål AB är en verkstadsindustri som tillverkar och saluför taksäkerhetsprodukter, tillträdesannordningar och solcellsinfästningar. Med smarta, enkla och effektiva lösningar har vi sedan många år varit marknadsledande och positionerat oss som en av de största tillverkarna i norden. Vi söker nu ytterligare en teknisk säljare för att möta den utveckling vi ser framåt och för att förbli en av de största aktörerna på marknaden.

Weland Stål AB ingår i Weland-koncernen, en familjeägd koncern inom verkstadsindustrin. Koncernen omsätter idag närmare 2 miljarder och består av ca 700 medarbetare.