Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Sommarjobba inom äldreomsorgen!

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Sommarjobba inom äldreomsorgen!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden i Ulricehamns centralort samt i Hökerum, Gällstad och Dalum. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.

Vill du ha ett jobb där du hjälper och stöttar de som har behov av en hjälpande hand? Till sommaren 2020 söker vi vårdbiträden och undersköterskor som vill ge god vård till våra äldre på våra boenden, korttidsenhet och i hemtjänst över hela kommunen. Hos oss är du med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid individen i fokus och har ett gott bemötande. Hos oss får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För att säkerställa individens bästa arbetar du i team med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen. Tillsammans har vi målet att säkerställa att varje individ får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro så att de har möjlighet att leva ett självständigt liv.

Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete enligt socialtjänstlagen, i uppdraget kan det också ingå att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt hälso- och sjukvårdslagen. Du hjälper individen i sin vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd, förflyttning och socialt umgänge. Dokumentation kan förekomma. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring. På våra boenden utförs arbetet i individens egen lägenhet. Vid arbete i hemtjänst hjälper du individen i sin egen bostad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och är intresserad av att arbeta för att våra äldre ska få en god vardag! För att trivas hos oss är det därför viktigt att du är lyhörd och har god empatisk förmåga. Du bidrar till en god arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gärna med dina kollegor för att säkerställa en god vård och omsorg. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller motsvarande och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och har också god datorvana. För arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på bidrar du med lösningar till. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

* I ansökningsflödet har du möjlighet att lägga in önskemål om vilken enhet du helst vill jobba på och vilken tidsperiod du är tillgänglig för arbete.

* Bifoga gärna dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning.

* Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

* Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0766435722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (3 dagar kvar)