Vikarierande lärare i fritidshem till Ulrikaskolan

Vikarierande lärare i fritidshem till Ulrikaskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Ulrikaskolan växer! Ulrikaskolan är belägen i Ulricehamns tätort med närhet till natur, idrott- och friluftsområden. Här går cirka 370 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 med 4 fritidsavdelningar indelade utifrån ålder. På skolan finns ett administrativt stöd och ett elevhälsoteam med specialpedagog, skolsköterska och kurator. Ulrikaskolan är en skola med hög måluppfyllelse med många duktiga och engagerade pedagoger. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Du har ansvar för fritidshemsverksamheten tillsammans med övriga kollegor vilket består i att planera, genomföra, följa upp och utveckla det pedagogiska arbetet. Under skoldagen undervisar du i idrott och är delaktig i arbetet med skolans rastverksamhet och som resursstöd i klassrum.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog med idrottsbehörighet och med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom skola eller föreningsliv. Vi söker en kreativ och strukturerad medarbetare som har en god problemlösande förmåga och ser möjligheter i situationer som uppstår. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har god förmåga att ta egna initiativ. Relationsskapande ser vi gärna är en av dina styrkor då vi tror på att goda prestationer kommer ur goda relationer.

Övrigt
Rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Eventuellt kan 3 tjänster vara aktuella, beroende på beslut. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Helena Bergquist
Telefon 0321-59 54 01
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/ulrikaskolan/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)