Vikariat som undersköterska till Centrala hemtjänsten

Vikariat som undersköterska till Centrala hemtjänsten

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Centrala hemtjänsten är en verksamhet som bedriver hemtjänst dygnet runt. Verksamheten består av en arbetsgrupp på natt och två arbetsgrupper på dag, med sammanlagt ca 50 personer i personalstyrkan. Här arbetar engagerad och kompetent personal, vi arbetar aktivt med att utföra vård och omsorgsuppgifter med vårdtagarnas bästa för ögonen. Nu söker vi en person för ett vikariat till en av våra hemtjänstgrupper på dagtid. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. I vår hemtjänst arbetar vi med rutt- och planeringsverktyget TES.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och intresserad av att arbeta med människor! Du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning till undersköterska. Körkort B är ett krav för tjänsten. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du är lyhörd och har en god empatisk förmåga. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gärna med dina kollegor för att säkerställa att våra brukare får en god vård och omsorg. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och har också god datorvana. För att lyckas i rollen är du flexibel och kan därmed anpassa dig till de förändringar som sker. Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på bidrar du med lösningar till. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Övrigt
Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Jenny Pipkorn
Telefon 0321-59 55 90
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (22 dagar kvar)