Vik undersköterska till Ryttershov

Vik undersköterska till Ryttershov

Som undersköterska hos oss arbetar du med att skapa en trygg och meningsfull tillvaro för våra brukare. I din roll utför du vård- och omsorgsarbete och samarbetar med olika professioner inom äldreomsorgen. I arbetet innefattas delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du som medarbetare är med och arbetar aktivt för en utveckling av demensvård som är personcentrerad, med arbetssättet BPSD där vi utgår från att se människan bakom sin demenssjukdom.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Om du har eftergymnasial demensutbildning ser vi det som meriterande samt om du har erfarenhet från arbete på demensboende. Det är även meriterande om du har arbetat med BPSD, med förbättringsarbete kring demensvård samt om du har erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande. Som person är du lösningsfokuserad, har ett nytänkande och kommer med idéer samt kan anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är kundfokuserad och har god förmåga att bemöta brukare och anhöriga på ett engagerat och professionellt sätt. Vidare har du god förmåga att samarbeta med kollegor och andra personer som du kommer i kontakt med.

Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Medtag betyg/intyg vid eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Ryttershovs äldreboende. På Ryttershov efterstävar vi mångfald och här arbetar engagerad och kompetent personal. Nu söker vi en vikarierande undersköterska för tjänstgöring dag, kväll och helg. Vi har fyraveckorsschema, där du väljer önskade lediga dagar. Du är placerad på Ryttershov och vi samplanerar med korttidsenheten på Ulricehamns resurscenter under schemaperioden. Välkommen till oss!