Vi söker timvikarier till förskolan

Vi söker timvikarier till förskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med förskolans utvecklingsfrågor! I Ulricehamns kommun finns 20 kommunala förskolor som arbetar utifrån gemensamma riktlinjer och mål. Vårt arbete är baserat på skollagen och läroplanen för förskolan. Bemanningsenheten söker nu timvikarier för arbete på förskolorna i Ulricehamns kommun . OBS! Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Detta intyg skall tas med vid en ev. intervju Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Tjänsterna avser timavlönad visstidsanställning på varierande tider för att täcka vårt bemanningsbehov, dag. Om du blir aktuell som vikarie kommer du att få lägga din tillgänglighet på din sida i vårt webprogram Time Care Pool. Vi söker dig som har ett starkt barnfokus och sätter värde på barns olikheter, välkommen till vår verksamhet!

Arbetsuppgifter
Som timvikarie på förskolorna i kommunen medverkar du som en del i arbetslaget så att varje barn erbjuds en trygg omsorg samt medverkar i främjandet av alla barns utveckling och lärande. Det innebär att du som timvikarie i förskolan med läroplanen som grund, är aktiv i genomförandet av det som utgår från arbetslagets planering. Tillsammans i arbetslaget ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån sina erfarenheter och förutsättningar. Ni arbetar tillsammans för att skapa en positiv, meningsfull och utvecklande miljö där barns inflytande och delaktighet är i fokus. I den dagliga kontakten med vårdnadshavare utvecklar du en tillitsfull relation genom att vara engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Du ser möjligheter, är nyfiken och kreativ och strävar efter en hög kvalitet i ditt arbete. Du är självständig, ansvarstagande, flexibel och tar initiativ samt har en god struktur i ditt arbete.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har genomförd gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. För arbetet krävs att du har fyllt 18 år och har goda kunskaper i det svenska språket; både i tal och skrift. Meriterande är om du har godkända betyg från Barn- och fritidsprogrammet eller annan barnskötarutbildning. Har du någon form av barnskötarutbildning anställs du som barnskötare. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och/eller som timvikarie i förskolans verksamhet. Att du har en god datorvana för att hantera förskolans olika digitala verktyg. Körkort är meriterande. Vi söker dig som har ett starkt, positivt engagemang för arbetet inom förskolan. Du har ett gott bemötande och lätt för att kommunicera och samverka med barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört och smidigt sätt.

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. * Bifoga dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning. * Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Detta intyg skall tas med vid en ev. intervju * Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. * Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0321-595722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/barnomsorg/forskolor/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)