Vi söker timvikarier som lärare F-9 till grundskolan

Vi söker timvikarier som lärare F-9 till grundskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med skolans utvecklingsfrågor! I Ulricehamns kommun finns elva grundskolor med förskoleklass upp till årskurs 6 (F-6). I kommunen finns också två grundskolor med årskurs 7 till 9 Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. Vi har ett stort engagemang mot såväl elever och vårdnadshavare samt utvecklingen inom enheten. Vi har fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vill du bli en del av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan! Bemanningsenheten söker nu timvikarier som lärare F-9 på våra skolor i Ulricehamns kommun. Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Tjänsterna avser timavlönad visstidsanställning på varierande tider för att täcka vårt bemanningsbehov. Om du blir aktuell som vikarie kommer du att få lägga din tillgänglighet på din sida i vårt webprogram Time Care Pool.

Arbetsuppgifter
I arbetet som lärare ingår uppdraget undervisning och planering i årskurs F-9. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även rastvaktande samt pedagogiska luncher ingå.

Kvalifikationer
För arbetet krävs att du har fyllt 18 år och har goda kunskaper i det svenska språket; både i tal och skrift. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och planera undervisningen i elevgruppen. Du har och visar ett stort engagemang mot såväl elever som kollegor. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar och samarbetar väl med kollegor. Ansvarstagande är också en självklarhet. Meriterande är om du har lärarutbildning, ämnesutbildning eller annan pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Körkort och tillgång till bil är meriterande

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. * Bifoga dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning. * Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Detta intyg skall tas med vid en ev. intervju. * Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. * Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0321-595722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/forskoleklass-till-arskurs-6/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (4 dagar kvar)