Vi söker timvikarier som fritidspedagog till grundskolan

Vi söker timvikarier som fritidspedagog till grundskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med skolans utvecklingsfrågor!
I Ulricehamns kommun finns elva grundskolor med förskoleklass upp till årskurs 6 (F-6). I kommunen finns också två grundskolor med årskurs 7 till 9 Ätradalsskolan i Timmele och Stenbocksskolan i Ulricehamn. Vi har ett stort engagemang mot såväl elever och vårdnadshavare samt utvecklingen inom enheten. Vi har fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vill du bli en del av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten söker nu timvikarier som fritidspedagog på våra skolor i Ulricehamns kommun. Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Tjänsterna avser timavlönad visstidsanställning på varierande tider för att täcka vårt bemanningsbehov. Om
du blir aktuell som vikarie kommer du att få lägga din tillgänglighet på din sida i vårt webprogram Time Care Pool.


Arbetsuppgifter
I arbetet som fritidspedagog kommer du, tillsammans med dina kollegor, planera och bedriva verksamhet på fritidshemmet utefter gällande styrdokument. Under skoltid kommer du att arbeta som resurs i klass, rastvakt och med enskilda elever.

Kvalifikationer
För arbetet krävs att du har fyllt 18 år och har goda kunskaper i det svenska språket; både i tal och skrift. Du ska kunna ta ansvar för fritidsverksamheten samt vara utåtriktad och ta initiativ och planera verksamheten i samarbete med dina kollegor. Du skall ha lätt för att skapa tillit och bygga relationer med elever och vårdnadshavare. Du är en flexibel person som tycker om varierande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har utbildning som lärare i fritidshem, pedagogisk utbildning samt har erfarenhet av att arbete med barn och unga. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

* Bifoga gärna dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning.

* Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

* Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

* Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas
ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0321-595722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/forskoleklass-till-arskurs-6/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (14 dagar kvar)