Vi söker timvikarier som Fritidsledare

Vi söker timvikarier som Fritidsledare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Kultur och fritid består av fyra enheter; simhallen, fritid, ungas fritid och kultur. Enhetens verksamheter är uppskattade och välbesökta av stadens medborgare. Utöver ordinarie verksamhet anordnas en stor mängd aktiviteter så som evenemang, föreställningar, kurser och lovverksamhet. Hos oss är du med och bidrar till andra människors livskvalitet och välbefinnande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Välkommen till oss! Bemanningsenheten söker nu timvikarier som fritidsledare i Ulricehamns kommun. Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Tjänsterna avser timavlönad visstidsanställning på varierande tider för att täcka vårt bemanningsbehov. Om du blir aktuell som vikarie kommer du att få lägga din tillgänglighet på din sida i vårt webprogram Time Care Pool.

Arbetsuppgifter
Arbetet bedrivs för enheten ungas fritid i hela Ulricehamns kommun med målgrupp åldern 10-20 år, där vi utgår från en helhetssyn på ungdomars fritid. Din uppgift är att med coachande förhållningssätt och klart definierade mål, planera, genomföra och utvärdera arbetsuppgifter i god tid och ta möjliga förändringar i beaktande. Som fritidsledare arbetar du efter erfarenhet, tillit och förtroende. Vidare är du en god förebild med en tydlig värdegrund baserat på mänskliga fri- och rättigheter och allas lika värde. Även integration och mångfald genomsyrar arbetet hos oss. Enheten utgår ifrån vår fysiska arbetsplats/mötesplats Ungdomens hus men vi anpassar vår verksamhet till behovet som finns i hela kommunen oavsett om det rör sig om öppen, riktad eller mobil verksamhet. Du som timanställd förväntas täcka upp vid behov.

Kvalifikationer
Gymnasieexamen är ett absolut krav. Vi ser gärna att du som söker har gått barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet, fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du skall vara strukturerad, lösningsfokuserad, sakfrågeorienterad samt konkret. Du skall ha hög arbetsmoral vara harmonisk, förändringsbenägen och trygg. Du skall kunna hålla många bollar i luften och vara stresstålig. Körkort med B-behörighet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. * Bifoga dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning. * Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Detta intyg skall tas med vid en ev. intervju. * Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. * Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0321-595722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/uppleva/ung/ungdomens-hus/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (17 dagar kvar)