Utvecklingsledare till sektor service

Utvecklingsledare till sektor service

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Sektor service ansvarar för förvaltning och utveckling av de fastigheter som kommunen äger samt skötsel av kommunala parker, skogar och lekplatser. Inom sektorn organiseras samtliga kök på förskolor, skolor och äldreboenden i kommunen samt kommunens lokalvård. Vi erbjuder kommuninvånare och besökare ett rikt kultur- och fritidsutbud, samt verkar för att medarbetare inom Ulricehamns och Tranemo kommun ska ha fungerande IT inom vårt kommungemensamma samarbete. Vi söker nu en kvalitets- och serviceinriktad utvecklingsledare i det fortsatta arbetet för våra kunder. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som utvecklingsledare ska du stödja och leda sektorns utvecklingsarbete tillsammans med ansvariga chefer både operativt och strategiskt. Detta innebär att du ska vara ett stöd vid framtagandet och uppföljningen av till exempel verksamhetsplaner samt genomföra och leda projekt och utredningar. Fokus ska vara på att ständigt förbättra och utveckla sektorns verksamheter utifrån kundbehovet på kort och lång sikt. Arbetet innebär också att verka som ett nära operativt stöd till sektorchef och även till respektive verksamhet i sektorn med förekommande arbetsuppgifter som intern kontroll, GDPR, samordna konferenser, skriva tjänsteskrivelser och utföra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du som söker har universitets/högskoleutbildning inom offentlig förvaltning eller annan relevant högskoleutbildning för verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du genom ditt arbetsliv har förvärvat erfarenhet av förändringsarbete och projektledning samt att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. I rollen som utvecklingsledare behöver du vara bra på att kommunicera på svenska i tal och skrift samt ha ett tillmötesgående förhållningssätt då arbetet innebär mycket kommunikation inom ett stort kontaktnät. Ett långsiktigt utvecklingsfokus där grunden ligger i din personliga ambition att arbeta modernt, digitalt och flexibelt kommer även prägla din vardag och du behöver därför också ha goda IT-kunskaper, vana av IT-stöd i informationsinhämtning samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har ett problemlösande förhållningssätt i ditt strukturerade arbete och till olika situationer som uppstår. För dig är det viktigt att få utlopp för din kreativitet i ditt arbete, och att kunna kombinera den med ett starkt servicefokus. Du kan anpassa dig till olika arbetssituationer där du arbetar bra både självständigt och tillsammans med dina kollegor. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Isabelle Wikström
Telefon 0321-59 51 81
Område Ulricehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (6 dagar kvar)