Undersköterskor till vård- och omsorgsboende i Ulricehamns kommun

Undersköterskor till vård- och omsorgsboende i Ulricehamns kommun

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Verksamheten för vård- och omsorgsboende för våra äldre ansvarar för insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker sjukvård.

Vi har verksamhet över hela kommunen med särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen såsom Hökerum, Dalum och Gällstad.

Vill du ha ett jobb som gör stor skillnad för andra? Som hjälper och stöttar de som har behov av en hjälpande hand? Vi söker nu ett antal undersköterskor för både tillsvidare- och tidsbegränsadeanställningar till våra boenden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid brukaren i fokus och har ett gott bemötande.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För att säkerställa brukarnas bästa arbetar du i team med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen. Tillsammans har vi målet att säkerställa att varje brukare får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro så att de har möjlighet att leva ett självständigt liv.

Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete enligt SoL samt att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt HSL. Du hjälper brukare i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, städning, måltidsstöd och socialt umgänge samt delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering. I arbetet ingår även att vara delaktig på olika möten såsom APT, teamträffar, avvikelsemöten m.m. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg, mellan tiderna 06.45-21.30.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet av vård- och omsorgsarbete inom somatisk- och demensvård.

För att trivas hos oss, är det värdefullt att du är serviceinriktad, lyhörd och har en god empatisk förmåga. Du vill bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt och engagerat förhållningssätt. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga eftersom du tillsammans med dina kollegor ska säkerställa att våra brukare får en god vård och omsorg. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift samt att du har en god datorvana.

För att lyckas i ditt uppdrag som undersköterska, är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan anpassa dig till de förändringar som inträffar. Som person ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är önskvärt att du innehar B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du ansöker till oss, är det viktigt att du bifogar dina betyg/diplom som styrker din undersköterskeutbildning samt tjänstgöringsintyg från dina tidigare anställningar. Vi godkänner ej anställningsavtal som intyg från tidigare arbetsgivare.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Jenny Pipkorn
Telefon 0321-59 55 90
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/aldreboenden/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (28 dagar kvar)