Undersköterskor till Ulricehamns kommun

Undersköterskor till Ulricehamns kommun

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Vill du ha ett jobb som gör stor skillnad för andra? Som hjälper och stöttar de som har behov av en hjälpande hand? Just nu söker vi undersköterskor till våra boenden i kommunen samt till Centrala hemtjänsten. De boenden som har behov av personal är Ekero och Solrosen. Det behövs personal inom både demens och somatisk verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Vi sätter alltid brukaren i fokus och har ett gott bemötande. Hos oss får du ett omväxlande arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För att säkerställa brukarnas bästa arbetar du i team med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen. Tillsammans har vi målet att säkerställa att varje brukare får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro så att de har möjlighet att leva ett självständigt liv. Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete enligt SoL samt att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt HSL. Du hjälper brukare i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, städning, måltidsstöd och socialt umgänge samt delegerade arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering. I arbetet ingår även att vara delaktig på olika möten såsom APT, teamträffar, avvikelsemöten m.m. Arbetstider är dag, kväll och helg. Vi vill att vår personal ska må bra, både på och utanför jobbet och man har därför rätt till friskvårdsbidrag i Ulricehamns kommun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och är intresserad av att arbeta med människor! Du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning till undersköterska. För att bli aktuell för en tjänst inom Centrala hemtjänsten, är B körkort ett krav. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du är lyhörd och har god empatisk förmåga. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gärna med dina kollegor för att säkerställa att våra brukare ska få en god vård och omsorg. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och har också god datorvana. För att lyckas i rollen är du flexibel och kan därmed anpassa dig till förändringar som sker. Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på bidrar du med lösningar till. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Övrigt
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Jenny Pipkorn
Telefon 0321-59 55 90
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2020 (17 dagar kvar)