Undersköterskor till Ryttershovs äldreboende

Undersköterskor till Ryttershovs äldreboende

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Ryttershov är ett demensboende med 70 lägenheter, fördelat på fyra avdelningar. I huset arbetar kompetent och engagerad personal såsom omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, administratör och enhetschefer. Vill du ingå i vårat team och bli en av oss?

Arbetsuppgifter
Sedvanligt vård- och omsorgsarbete enligt SoL. I uppdraget ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt HSL. Vi arbetar med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation i Treserva verksamhetssystem. I arbetet ingår även att vara delaktig på olika möten såsom APT, teamträffar, avvikelsemöten mm. Din viktigaste uppgift är att se till att varje person får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Hos oss får du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. För att säkerställa brukarnas bästa arbetar du i team med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen. Tillsammans har vi målet att säkerställa att varje brukare får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. Vi arbetar utifrån Ulricehamns kommuns värdighetsgarantier där vi alltid sätter brukaren i fokus och har ett gott bemötande. Vi vill att vår personal ska må bra, både på och utanför jobbet och man har därför rätt till friskvårdsbidrag i Ulricehamns kommun.

Kvalifikationer
Du behöver ha undersköterskeutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, demensvård och psykiatri. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och innehar också god datorvana. Som person är du ansvarstagande och har ett gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Heléne Berglund
Telefon 0321-595741
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (18 dagar kvar)