Undersköterskor till Resursenheten

Undersköterskor till Resursenheten

På Resursenheten kommer du få arbeta med engagerad och kompetent personal där samarbete är grunden för planeringen av vård- och omsorgsarbetet. Tillsammans med kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen kommer du utifrån ett styrande arbetssätt, planera och utföra vård- och omsorgsarbete med individen i fokus. Arbetet är flexibelt och varierar från dag till dag. Stor vikt läggs vid att arbeta utifrån behov och resurser hos varje individ. Arbetet innebär många gånger avancerade och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, palliativ vård samt delegerade rehabiliteringsträning.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du goda medicinska kunskaper och erfarenhet av kvalitetsregister som Senior Alert eller BPSD är det meriterande liksom arbetslivserfarenhet från korttidsavdelning, inriktning rehabilitering, palliativ vård eller demens. Vi söker dig som är strukturerad och initiativtagande i ditt arbetssätt och har god problemlösande förmåga. Som person är du positiv och lugn med ett empatiskt förhållningssätt och du arbetar för individens delaktighet och självbestämmande. Din samarbetsförmåga är god och du hyser ett stort engagemang och motivation till att arbeta inom vård och omsorg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Annika Svensson
Telefon 0321-595710
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Resursenheten består av 24 korttidsplatser fördelat på två avdelningar, en dagverksamhet för demenssjuka samt en dagrehabiliteringsenhet. Korttidsplatserna är avsedda för personer som inte kan få sitt omsorgsbehov tillgodosett i hemmet eller för att tillfälligt, eller återkommande i form av växelvård, avlasta anhöriga. Verksamheten innefattar också fortsatt behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse innan hemgång, eller vård i livets slutskede, palliativ vård. Dagverksamheten för demenssjuka arbetar för att bidra till en meningsfull vardag innehållande aktiviteter samt social samvaro. Vi söker nu två undersköterskor till vår verksamhet.