Undersköterskor sökes!

Undersköterskor sökes!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss?

Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete, i uppdraget ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du hjälper brukare i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd och socialt umgänge.
Vi har fem vård- och omsorgsboenden placerade på olika ställen i kommunen. Solrosen och Ryttershov hittar du i de vackra centrala delarna av Ulricehamn medan Ekero, Parkgården och Hökerumsgården finns i de naturnära utkanterna av kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi vill att du är en utbildad undersköterska som är en fena på att samarbeta. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. Du tycker om varierande arbetstider dag/kväll och helg.

Stämmer ovanstående in på dig?
Då hoppas vi att du snart hör av dig och söker tjänsten hos oss och blir en del av vårt fantastiska gäng. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Övrigt
* Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

* Bifoga dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning.

* Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

* Bifoga dina referenser vid ansökan.

* Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Maria Theander
Telefon 0321-595083
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (7 dagar kvar)