Undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänsten!

Undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänsten!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss?

Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis.

Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten möter du människor i deras hem och stöttar dem för att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Du bidrar till livskvalitet och får mycket tillbaka. Tänk bara känslan av att alltid vara efterlängtad när du stiger in genom dörren. Och alla spännande livshistorier du får ta del av. Jobbet har sina utmaningar, men det är alltid nära till skratt och leenden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar vård- och omsorgsarbete, i uppdraget ingår också att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du hjälper brukare i deras vardag och dina arbetsuppgifter består av bland annat personlig omvårdnad, måltidsstöd, socialt umgänge, hjälpt i hemmet med allt ifrån matlagning till tvätt och inköp.

Det finns fyra hemtjänstgrupper i kommunen. Solrosens hemtjänst och Centrala hemtjänsten utgår ifrån de centrala delarna av Ulricehamn. Ekero hemtjänst utgår ifrån Gällstad och Hökerums/Dalums hemtjänst utgår ifrån Hökerum och Dalum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och innehar B-körkort. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, men det är inget krav för tjänsten. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter till andra. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. Du tycker om varierande arbetstider dag/kväll och helg samt gillar att köra bil, då det förekommer i tjänsten.

Stämmer ovanstående in på dig? Då hoppas vi att du snart hör av dig och söker tjänsten hos oss och blir en del av vårt fantastiska gäng.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan!

Övrigt
Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan

Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Mer info
Kontaktperson Maria Theander
Telefon 0321-595083
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (7 dagar kvar)