Undersköterska till hemtjänsten i Ulricehamns kommun

Undersköterska till hemtjänsten i Ulricehamns kommun

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Hemtjänsten ansvarar för insatser till boende i eget hem enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet i det egna hemmet i form av hemtjänst. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL och du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. Vi arbetar aktivt med rutt och planeringssystemet TES.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och intresserad av att arbeta med människor! Du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning till undersköterska. Det är ett krav, att du som söker innehar B-körkort. För att trivas hos oss är det viktigt att du är lyhörd och har en god empatisk förmåga. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gärna med dina kollegor för att säkerställa att våra brukare får en god vård och omsorg. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och har också god datorvana. För att lyckas i rollen är du flexibel och kan därmed anpassa dig till de förändringar som sker. Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på bidrar du med lösningar till. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även har förmågan att kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenheter av arbete inom hemtjänst är meriterande för tjänsten.

Övrigt
Betyg/intyg ska bifogas tillsammans med ansökan Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden Valfri sysselsättningsgrad inom äldreomsorgen
Mer info
Kontaktperson Jessica Rosell
Telefon 0321-595716
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (12 dagar kvar)