Undersköterska till centrala hemtjänsten

Undersköterska till centrala hemtjänsten

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL och du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad undersköterska. Om du har arbetslivserfarenhet äldreomsorg och hemtjänst är det meriterande. I vår hemtjänst arbetar vi med rutt- och planeringsverktyget TES, om du har erfarenhet av det är även det meriterande för tjänsten. För att fungera i rollen har du goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som har god problemlösande förmåga, har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du är van vid att arbeta självständigt och har ett gott bemötande och god förmåga till samarbete och kommunikation.

Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Hemtjänst natt är en grupp med ca 20 anställda och är beläget inne i Ulricehamn i Topeco-huset. Här arbetar engagerad och kompetent personal och är också arbetsplats för centrala hemtjänsten. Vi arbetar aktivt med att utföra vård- och omsorgsuppgifter med vårdtagarnas bästa för ögonen. Nu söker vi 2-3 personal till vår hemtjänstgrupp natt.