Undersköterska till Solrosen

Undersköterska till Solrosen

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL och du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. I vår verksamhet arbetar vi med rutt- och planeringsverktyget TES både inom hemtjänst och inne på särskilda boendet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande utbildning. Utbildning inom psykiatri och demensvård är meriterande liksom arbetslivserfarenhet från äldreomsorg. För tjänsten krävs god datorvana och goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift. Det är önskvärt att du innehar B-körkort. Du som söker tjänsten är van att arbeta självständigt, har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du bra på att kommunicera, har ett gott bemötande och god förmåga till samarbete med kollegor och vårdtagare.

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Anna Bylin
Telefon 0321-595771
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Solrosen är ett vård- och omsorgsboende med verksamhet såväl inne på boendet som ute i vår hemtjänst. Solrosen ligger beläget inne i Ulricehamn och vi är ca 90 anställda. Här arbetar engagerad och kompetent personal där vi arbetar aktivt med att utföra vård- och omsorgsuppgifter med vårdtagarnas bästa för ögonen. Nu söker vi personal primärt för arbete inne på boendet. I Ulricehamns kommun arbetar med samplanering, vilket innebär att man kan få jobba något pass på annan avdelning inom Solrosen och det kan även förekomma arbete på annan enhet.