Undersköterska till Ekero

Undersköterska till Ekero

Ditt uppdrag som undersköterska är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. På Ekero finns två somatiska avdelningar, en demensavdelning samt hemtjänst och natt. Utifrån behov kan arbetet förläggas på samtliga avdelningar inne på boendet samt ute i hemtjänsten. I tjänsten ingår TES-planering och arbetstiden är förlagd till dag och kväll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som aktivt vill arbeta för att våra äldre ska få en god vardag. Har du erfarenhet av yrket från äldreomsorgen är det meriterande. Som person är du självständig och flexibel med ett professionellt bemötande. Du är tillmötesgående mot såväl brukare, anhöriga och kollegor och har en tydlig, lugn och uppmärksam kommunikation. Att samarbeta med andra människor fungerar väl och du har en god empatisk förmåga. Du kan ge ett stabilt intryck och behålla fokus i pressade situationer. Vidare kräver arbetet att du är datorvan och kan dokumentera händelser i det dagliga arbetet, samt kommunicera väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Karolina Sic
Telefon 0321595761
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden i Ulricehamns centralort samt i Hökerum, Gällstad och Dalum. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Vi söker nu en undersköterska till vårt boende Ekero i Gällstad.