Träblåslärare

Träblåslärare

Ditt uppdrag som musiklärare blir att undervisa i tvärflöjt, saxofon, klarinett, blockflöjt och orkester. Undervisning sker både i Musikskolans lokaler och på olika grundskolor i kommunen. I tjänsten ingår arbete med Musikskolans grundkurs INTRO.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av undervisning i träblås. Det är meriterande om du kan spela flera instrument och även meriterande om du har undervisat i andra instrument. Vi ser gärna att du har I/E-utbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever som till annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0766-43 53 61
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/musikskolan/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Musikskolan vänder sig till elever i grundskole- och gymnasieåldern och vi har ca 550 elever hos oss varje vecka. Alla elever har möjlighet att delta i ensemble eller orkester. Vi följer grundskolans läsårstider och har undervisning både på skoltid och på eftermiddags-/kvällstid. Nu söker vi en vikarierande lärare för undervisning i träblås under höstterminen 2019. Välkommen med din ansökan!