Trä- och metallslöjdslärare

Trä- och metallslöjdslärare

Du planerar och håller undervisning i klass enligt skolområdets timplan samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Som lärare arbetar du utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan.

Kvalifikationer
För tjänsten ser vi gärna att du har lärarutbildning med inriktning mot trä- och metallslöjd för grundskolans tidigare år. Även du som har annan adekvat utbildning och/eller har erfarenhet och gediget intresse av att arbeta med trä- och metallslöjd är välkommen att söka tjänsten. I din roll som trä- och metallslöjdslärare behöver du ha goda kunskaper om arbetsmiljö i skolan i allmänhet och i synnerhet arbetsmiljöansvaret i slöjdsalen. Vi söker dig som har förmåga att nå eleverna utifrån elevernas behov och inspirera dem till kreativitet. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar framgångsrikt tillsammans med kollegor i skolornas arbetslag. Du ser möjligheterna med att arbeta ämnesövergripande med dina kollegor vid exempelvis temaarbeten där du bidrar med dina kunskaper. Vi lägger vid denna rekrytering stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Till skolorna i Timmele, Hössna, Blidsberg och Dalum söker vi nu dig som är kreativ, inspirerande och vill arbeta som lärare i trä- och metallslöjd. Hos oss får du möjlighet att utveckla det skapande ämnet slöjd och tillsammans med kollegor skapa en trygg, rolig, stimulerande och lärorik miljö för våra elever. Välkommen med din ansökan!