Timvikarie till kostenheten

Timvikarie till kostenheten

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Vi på Bemanningsenheten söker nu timvikarier till kostverksamhetens samtliga kök. Kostverksamhetens kök finns runt om i hela kommunen fördelade på förskola, skola och äldreomsorg. Verksamheten är igång alla dagar i veckan året om. Samarbete är en viktig del i arbetet, både mellan kollegor och kunder. Man behöver kunna samarbeta med alla människor.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök så som behjälplig vid matlagning, salladsberedning, servering, diskning mm.

Kvalifikationer
Som timvikarie i kostverksamheten ser vi att du har ett intresse för matlagning och arbete i kök samt en vilja att lära sig nya saker! För arbete i kök ställs krav på god kommunikation, samt goda kunskaper i svenska tal och skrift, då mycket rutiner, anvisningar och recept är skriftliga. Vi arbetar med god service och det viktigt att sätta kunden i fokus och ha ett gott bemötande mot alla. För tjänsten behöver du kunna hantera stressade situationer, ha god förmåga att samarbeta samt vara flexibel för ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från kök eller livsmedelshantering. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
* Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). * Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. * Bifoga gärna dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning. * Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. * Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carin Stangel
Telefon 0321-595722
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)